Rondje Amersfoort voor HandicapNL

Teun van de Koppel
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (105%)

Ik ben Teun, ik ben 13 jaar en ik ben geboren met het syndroom van Apert. Een zeldzame aandoening waarvoor ik al 28 keer geopereerd ben. Dertien jaar lang ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Ook is het soms best lastig om vrienden te maken, als kinderen je aanstaren en vooral zeggen dan je anders bent.....

Ik wil laten zien dat kinderen met een handicap veel in hun mars hebben en best wel wat meer respect verdienen! Ondanks dat ik normaal gesproken in een rolstoel zit, ga ik op 27 september een rondje Amersfoort (3000 m.) lopen en zoveel mogelijk geld ophalen voor HandicapNL. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.035 25-09-2020 | 10:17
€ 15 21-08-2020 | 12:35 Teun je bent ontzettend stoer, je kan het! Groetjes, papa.