Sponsor Team Triathlon 2018

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

 

Hoi sportieveling!

Doe je mee met de 36e Triathlon Veenendaal op zaterdag 25 augustus 2018? Je kunt met een team of alleen starten en geld inzamelen voor HandicapNL

Waarom HandicapNL?
Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben één of meerdere beperkingen. En al deze mensen hebben één ding gemeen: ze willen zo zelfstandig mogelijk leven en meedoen in de samenleving. HandicapNL financiert met het opgehaalde bedrag rolstoeltrainingen. Deze trainingen leveren een grote bijdrage aan de zelfstandigheid van mensen die rolstoel gebonden zijn.

Met en zonder beperking
Dit jaar is de Sponsor Team Triathlon, een kwart team-triathlon, ook toegankelijk voor deelnemers met een beperking: o.a. handbikers, rolstoelers, duozwemmers/-lopers en tandemrijders worden van harte uitgenodigd om in actie te komen. Bij de Sponsor Team Triathlon vorm je met drie (of twee, waarbij 1 persoon 2 onderdelen voor zijn rekening neemt) sporters een team dat mag bestaan uit dames en heren, jongens en meisjes (vanaf 16 jaar).

De eerste sporter werkt het zwemonderdeel (1 km) af, de tweede sporter het onderdeel fietsen (40 km) en de derde sporter het laatste onderdeel lopen (10 km). Het parcours is geschikt voor alle handicaps: begeleid lopen & zwemmen, tandem, handbike, blades of rolstoel. 

Interesse? Volg dan de volgende stappen:

1. Schrijf je in bij de Triathlonbond

2. Vink in het aanmeldformulier aan dat je fundraiser wilt zijn voor HandicapNL

3. Je ontvangt een bevestigingsmail van je aanmelding

4. Als je voor ons in actie wilt komen ontvang je ook een mail met uitleg over hoe je je eigen team- en actiepagina kunt aanmaken. 


Heb je vragen? Mail naar acties@handicap.nl. En laat het ons weten wanneer je nog een teamgenoot zoekt. Wij bemiddelen graag voor je. 

We zien je graag 25 augustus!  

Sportieve groet, 

HandicapNL

 

 

 

 

Hilde & Lianne

actie@revalidatiefonds.nl

0306572022

Bekijk alle
€ 100 04-09-2018 | 11:08
€ 50 30-08-2018 | 12:21
€ 50 29-08-2018 | 09:26
€ 5 28-08-2018 | 15:46
€ 5 28-08-2018 | 14:03
Bekijk alle

Sporters mét en zonder handicap trotseren regen tijdens estafette Sponsor Team Triathlon voor HandicapNL

27-08-2018 | 14:49 Maar liefst 25 teams, bestaande uit atleten met en zonder handicap, hebben zich sportief van hun beste kant laten zien en er een fantastische middag van gemaakt. Met een voorlopige opbrengst van 8.429 euro is de Sponsor Team Triathlon serie, onderdeel van de Triathlon Veenendaal, afgelopen weekend een enorm succes geworden. Met het opgehaalde geld steunt HandicapNL de rolstoelvaardigheidstrainingen van K-J Projects.    Verdubbelde opbrengst De samenwerking tussen Triathlon Veenendaal en HandicapNL is bijzonder goed verlopen. “Prachtig om te zien dat samen sporten zo verbroedert”, aldus Daniëlle Schutgens, directeur van HandicapNL. Ondanks het minder goede weer was het een geweldig evenement, waarbij er een mooi bedrag bij elkaar is gesport. McDonalds Veenendaal deed nog een duit in de zak door de donaties via de inschrijving a 2,50 per persoon voor HandicapNL te verdubbelen. Maar vooral de deelnemende teams hebben keihard hun best gedaan om geld op te halen voor de rolstoelvaardigheidstrainingen, wat de voorlopige opbrengst bracht op 8429 euro. Zelfredzamer en zelfverzekerder op pad in de rolstoel Met de opbrengst van de Sponsor Team Triathlon worden de trainingen van K-J Projects gefinancierd. K-J Projects is een organisatie van Paralympiër Kees-Jan van der Klooster die zich inzet om actieve rolstoelgebruikers zekerder door het leven te laten gaan. Hoewel basisvaardigheden in het revalidatiecentrum worden geleerd, stuiten rolstoelgebruikers in het dagelijks leven op veel obstakels. De training geeft een enorme boost in vaardigheid en zelfvertrouwen. Het blijkt een investering voor het leven. Wil je hieraan bijdragen, dan kan dat nog steeds via de actiepagina: https://evenementen.voorhandicap.nl/evenement/sponsor-team-triathlon 
Lees meer